Specialismen

Print, Press & Sign

Full-service is waar het om draait bij GBG. Eén aanspreekpunt voor het produceren van al uw communicatie-uitingen. Om alle producten die wij kunnen leveren overzichtelijk te verdelen, splitsen wij onze werkzaamheden in drie specialismen: Press, Print en Sign. Sommige producties kunnen onder meerdere specialismen vallen.

Onze ervaren medewerkers hebben vaak hun eigen specialisatie. Sommige collega’s zijn echte sign-experts en kunnen perfect auto’s wrappen. Anderen zijn bijvoorbeeld weer drukwerk-experts en kunnen je alles over perfect drukwerk vertellen. Onze orderbegeleiders weten echter overál veel van, zodat ze optimaal met u mee kunnen denken. Neem contact op voor advies op maat!

Press, print & sign, wij verzorgen alles op het gebied van reclame. Wij hebben een groot, maar vooral divers klantenbestand. Wij helpen graag startende ondernemers maar hebben ook grote Zeeuwse bedrijven in ons bestand zoals Delta, Bison, Zeelandia, ADRZ.


Press: huisstijldrukwerk, flyers, brochures, visitekaartjes.
Print: displays en verpakkingen.
Sign: autobelettering, gevelreclame, reclameborden, vlaggen, interieur


Het grote voordeel van deze drie pijlers onder één dak, wij verzorgen het complete plaatje: Ontwerp-productie-montage-afwerking-assemblage en bezorgen. Interesse in een kennismaking, Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een bezoekje aan onze inspirerende showroom.