Even lekker Donald Ducken........

Vol trots hebben wij, in opdracht van Aldipress, gewerkt aan een compleet nieuw zomerdisplay voor de Donald Duck. Onze collega’s in ons filiaal in Rijen hebben samen dit prachtige kleurige project opgepakt. Technisch is vooral een praktisch en flexibel display ontwikkeld. Door te werken met een draaischijf, neemt het display beperkte ruimte in beslag op de winkelvloer. Het hele traject is door GBG van A tot Z geregeld.

De displays zijn gemaakt van FSC gecertificeerd gerecycled karton. Ze zijn digitaal geprint en gesneden in onze productiehal in Goes en daarna zijn alle onderdelen afgeleverd bij de Betho.  Wij werken al heel lang samen met de Betho, maar vanwege de groei in het aantal displays, werken we steeds vaker samen. Het was voor de medewerkers van de Betho een flinke uitdaging om de displays in elkaar te zetten en tevens te vullen, maar ze hebben het perfect gefikst en keurig netjes op tijd afgeleverd.

Het volume van zo’n grote partij displays is ook een uitdaging qua vervoer, maar niet als je een samenwerking hebt met Zuidwest logistiek. Inmiddels staan de displays volop in de winkels, is onze klant erg tevreden en ontvangen wij hele enthousiaste reacties.