GBG winnaar van De Groene Pluim

Gemeente Goes heeft vanmorgen als eerste Zeeuwse gemeente de Groene Pluim uitgereikt aan Grafisch Bedrijf Goes.
 
De Groene Pluim is een stimuleringsprijs voor organisaties die duurzaam ondernemen. Gemeente Goes zet actief in op het verduurzamen van bedrijven en heeft daarom de organisatie naar Zeeland gehaald. In Goes zijn verschillende ondernemers al bewust met duurzaamheid bezig. Zij kunnen andere ondernemers inspireren om hun bedrijf ook te verduurzamen.
 
Wethouder Joost de Goffau kwam vanmorgen op een bakfiets, symbolische de Groene Pluim, een goudpalm, overhandigen. Een mooie beloning waar we met zijn allen trots op zijn.
 
Grafisch Bedrijf Goes is wat de Groene Pluim betreft een voorbeeld op het gebied van duurzaam ondernemen: “Volgens de accreditatiecommissie is GBG een voorbeeld MKB-bedrijf op het gebied van duurzaam ondernemen, die door een consistent en sterke bedrijfsvisie succesvol is vertaald naar een bedrijfscultuur met duurzaamheid volledig in haar vezels en dat uitademt. Altijd gericht op onderscheidend vermogen, is GBG erin geslaagd met behulp van duurzaamheidsprincipes, o.a. tot uiting komend in de 4 globals goals, uit te groeien tot een flinke ‘Zeeuwse Parel’.”
 
Natuurlijk feliciteren wij ook onze overburen de Roompot met hun groene pluim
 

GBG wint De Groene Pluim