Corona update

Bij GBG hebben wij  uiteraard ook de nodige preventieve maatregelen genomen om zoveel mogelijk onze directe omgeving, personeel en klanten te beschermen en daarnaast onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
 
Natuurlijk volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD en hanteren wij hygiënische maatregelen door het desinfecteren van handen, tablet en deurklinken, schudden wij geen handen en houden rekening met een gepaste afstand van 1,5 meter om uw en onze gezondheid zo veel mogelijk te beschermen.
 
Op dit moment draaien wij nog steeds productie in onze drukkerij en op onze print en sign afdeling en proberen wij u van dienst te blijven. Momenteel zijn er nog geen beperkingen voor het leveren en bezorgen van orders of voor montage opdrachten, maar ook hier gelden extra maatregelen om fysiek contact zoveel mogelijk te voorkomen.
 
Wij beperken onze interne en externe afspraken tot 21 mei en zullen onze klanten hiervan op de hoogte brengen. Uiteraard zijn wij telefonisch (0113-228350) en per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gewoon bereikbaar.
 
Wij volgen de actuele ontwikkelingen op de voet. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij dit communiceren. Wij hopen op uw begrip en wensen iedereen vooral veel sterkte en wijsheid toe in deze onzekere periode.
Team GBG