๐— ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ!

De enorme groei van GBG in de wereld van verpakkingen en displays is velen niet onopgemerkt gebleven. Wij zijn goed in maatwerk van kleine รฉn grote oplagen en wij zijn een betrouwbare partner die kwaliteit, service en levertijden garanderen.
 
Al jaren werken wij naar volle tevredenheid, samen met onze partner en leverancier Zรผnd Benelux BV en Agfa Inkjet Solutions om deze displays en verpakkingen te produceren. De vooruitstrevende en innovatieve drive van GBG heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een groot onderling vertrouwen en mooie ontwikkelingen.
 
๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜
GBG is altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en daarom zijn wij vandaag met onze collegaโ€™s Jaap Hage, Ferdi en Sebastiaan op bezoek bij Zรผnd in Zwitserland voor de next stepโ€ฆโ€ฆโ€ฆ een heel bijzonder moment!

Vol enthousiasme en verwondering, hebben wij een demonstratie gekregen van de nieuwe Q-Line van Zรผnd Systemtechnik AG . De demonstratie was perfect voorbereid door Aleksandar Lazic. Wat een geweldige machine, hier hebben wij lang op gewacht.

๐——๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—น๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป!
Chris van Antwerpen heeft in Zwitserland een overeenkomst getekend met de heren Stephan JacobsArthur van AlphenGerard Spoelstra en Oliver Zรผnd Een grote uitdagende investering voor de toekomst waar wij waanzinnig trots op zijn. De machine wordt dit jaar nog geรฏnstalleerd en is wereldwijd de eerste die is verkocht door Zรผnd.

๐—•๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟโ€ฆ. ๐—ณ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟโ€ฆ. ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟโ€ฆ. ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟโ€ฆ.
De nieuwe Q-Line met Board Handling System - BHS180 en UNDERCAM zorgt voor een complete systeemoplossing bij de digitale productie van displays en bedrukte verpakkingen. Alles is optimaal op elkaar afgestemd en speciaal ontwikkeld om de prestaties van de machines en productiviteit te verhogen en ombouwtijden te minimaliseren. Samen zorgen ze voor een onbemande en onderbrekingsvrije productie, waardoor we onze capaciteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen.

Bekijk hier de video: https://lnkd.in/ewS8ji9v van onze nieuwe aanwinst. Voor alle technische details verwijzen wij graag naar de deskundigen van Zรผnd.
 
* Ben jij op zoek naar dรฉ oplossing om jouw product op een passende en unieke manier te presenteren?
* Of ben je op zoek naar promotiemateriaal of een originele verpakking voor een relatie geschenk?
 
Neem dan eens contact op met Chris van Antwerpen of Miranda Bekenes. Zij ontvangen je graag in hun inspirerende showroom.